SPONSORER

Retur til forsiden

Se mere på http://www.nimbus-aarhus.dk


Se mere på: http://www.veteranforsikringdanmark.dk


Vognmand bomholt a/s.

Kran & transport

Sintrupvej 38

DK-8220 Brabrand

Tlf.: +45 8624 6000

Fax.: +45 8624 6565

www.bomholt.dk

vognmandbomholt@c.dk


Se mere på http://www.sparkron.dk


Husk at du kan støtte vores forening, hver gang du tanker hos OK. Hent OK-appen eller få et OK Benzinkort helt gratis og tilmeld dig vores sponsoraftale. Så er du godt i gang.

Se mere på ok.dk/lokalsporten

 Venlig hilsen

OK

 

 

Støt , hver gang du tanker

Vi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte , hver gang du tanker. Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra at støtte vores – OK betaler hele beløbet.

Du støtter vores med 5 øre/liter – uanset om du bestiller et OK Benzinkort eller betaler med OK-appen. Når nye kunder har tanket 500 liter indenfor et år, får vores en ekstra bonus på 200 kr.

Bestil et OK Benzinkort på www.ok.dk/lokalsporten. Hvis du vælger at tanke med OK-appen, så finder du den i App Store eller Google Play.

Har du allerede et OK Benzinkort? Så ring til OK på 70 10 20 33 og fortæl dem, at du gerne vil støtte nu. Og så sørger de for at ændre det.

Støt ekstra med el fra OK

Har du et OK Benzinkort kan du fordoble støtten til vores . Med el fra OK kan du støtte med 5 øre ekstra pr. liter, hver gang du tanker. Det er nemt og hurtigt at skifte elselskab. Bare ring til OK på 70 10 22 33, så sørger de for det hele.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte på eller .

Se mere på: www.ok.dk/lokalsporten


Retur til forsiden

Copyright © Aarhuus Nimbus Klub 2022